Szállítási és fizetési feltétek

Letölthető formátum (pdf)

SZÁLLÍTÁSI ÉS FIZETÉSI FELTÉTELEK

 

 1. Házhozszállítás

Termékünket házhozszállítással is kérheti, cégünk a GLS futárszolgálattal dolgozik együtt. A kiszállítás mindhárom fizetési mód esetében ingyenes.

 1. Utánvét

A megrendelt termék vételára a csomag átvételekor a futár részére fizetendő. Ebben az esetben a Vevő kötelezettséget vállal arra, hogy a megrendeléskori teljes vételárat a futár részére készpénzben, egy összegben a csomag átadásakor megfizeti.

 

  1. Előre utalás

A megrendelt termék vételárát előre utalás esetén kérjük, hogy a Natura Faktura Kft. K&H Bank Zrt-nél vezetett 10400212-50526654-50831002 számú bankszámlájára szíveskedjen átutalni a megrendelt termék vételárát. A rendelt árut a vételár teljes összegének beérkezése után áll módunkban kiszállításra átadni.

 

  1. A GLS futárszolgálat a terméket a csomag feladását követő munkanapon 8.00-17.00 óra között szállítja ki az Ön részére. A megrendeléskor minden esetben olyan szállítási címet adjon meg, amelyen a fenti időszakban elérheti a GLS futárszolgálat. Amikor a terméket átadjuk a GLS futárszolgálatnak, webáruházunk e-mailt küld az Ön részére. Az átadást követően a kiszállítással kapcsolatban további információkért kérjük a GLS futárszolgálatot keresse.

 

 1. Pick Pack Pontban történő csomagátvétel

Amennyiben a küldemény várható kézbesítésének időpontjában bizonytalan, hogy otthonában tud-e tartózkodni, bátran válassza a Pick Pack Pont szolgáltatását. A termék Pick Pack Pontra történő szállítás mindhárom fizetési mód esetében ingyenes.

 1. Utánvét

A megrendelt termék vételára a csomag átvételekor a kiválasztott Pick Pack Ponton fizetendő. (A mindenkori Pick Pack Pontok listájáról, nyitvatartási idejéről és az igénybe vehető fizetési módokról a http://www.pickpackpont.hu weboldalon tájékozódhat.) Ebben az esetben a Vevő kötelezettséget vállal arra, hogy a megrendeléskori teljes vételárat a Pick Pack Ponton készpénzben, egy összegben a csomag átadásakor megfizeti.

 

  1. Előre utalás

A megrendelt termék vételárát előre utalás esetén kérjük, hogy a Natura Faktura Kft. K&H Bank Zrt-nál vezetett 10400212-50526654-50831002 számú bankszámlájára szíveskedjen átutalni a megrendelt termék vételárát. A rendelt árut a vételár teljes összegének beérkezése után áll módunkban átadni a Pick Pack Pont részére.

 

  1. Amikor a terméket átadjuk a Pick Pack Pont részére, webáruházunk e-mailt küld az Ön részére. Az átadást követően az átvétellel kapcsolatban további információkért kérjük a Pick Pack Pontot keresse majd.

 

 1. Személyes átvétel:

A megrendelt terméket személyesen átveheti budapesti irodánkban hétfőtől péntekig 8.00 és 16.00 óra között a 1116 Budapest Fehérvári út 120. szám alatt. Személyes átvétel esetén utánvétes átvételre lehetőség nincs! A vételár beérkezését követően, vagy az átutalás bizonylatának bemutatását követően vehető át a termék. Személyes átvétel esetén sincs szállítási költség.

Előre utalás:

A megrendelt termék vételárát előre utalás esetén kérjük, hogy a Natura Faktura Kft. K&H Bank Zrt-nél vezetett 10400212-50526654-50831002 számú bankszámlájára szíveskedjen átutalni a megrendelt termék vételárát. A rendelt árut a vételár teljes összegének beérkezése után áll módunkban kiszállításra átadni.

 

 1. Szállítással kapcsolatos egyéb információk

 

 1. A megrendelt terméket a rendelés leadása után – előre utalás esetében a rendelés teljes összegének beérkezésétől – számított 1-2 munkanapon belül szállítjuk ki a megadott szállítási címre.

 

  1. Amennyiben megrendelésével, vagy a termék szállításával kapcsolatban további kérdése merülne fel, kérjük, keresse ügyfélszolgálatunkat telefonos elérhetőségen nyitva tartási időben.

 

  1. A határidő mindig munkanapban számolandó. A határidő lejárata szabad-, munkaszüneti vagy ünnepnapra nem eshet.

 

  1. Amennyiben a fizetési és szállítási feltételekben megadott határidő megadásától a vevő eltérő teljesítést tapasztal, a vevő haladéktalanul köteles az eladót tájékoztatni.

 

  1. A Natura Faktura Kft. kizárólag azon termékek kiküldését kezdi meg adott napon (előre utalás esetében), melyek teljes vételára közép-európai idő szerint 14.00 óráig bezárólag a Natura Faktura Kft. bankszámlájára (1.2. pontban megjelölt bankszámla) hiánytalanul megérkezik. A Natura Faktura Kft-t az átutalások jóváírásának esetleges késedelméből adódóan semmilyen felelősség vagy kötelezettség nem terheli.

 

  1. A Vevő a termék átvételét követően köteles a csomag tartalmát ellenőrizni. Amennyiben hibás teljesítést tapasztal, köteles a Natura Faktura Kft. részére azonnal jelezni. Hibás teljesítésnek minősül, ha a Vevő olyan csomagot kap, amely sérült, és nincs mellékelve a sérülést tényként rögzítő kárfelvételi jegyzőkönyv, vagy ha a csomag a megrendeléstől eltérő darabszámú terméket tartalmaz. A hiba jelzésének késedelméből vagy elmaradásából és a téves vagy sérült csomag átvételéből eredő károk (többletköltségek, stb) megfizetésére a Vevő köteles.

 

Budapest, 2014. szeptember 16.

 

Böngéssz kényelmesen

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. További infók

Értettem

Bejelentkezés

Regisztráció