Elállási jog

Letölthető formátum (pdf)

ELÁLLÁS JOGA

A megrendelt termék kézhezvételét követően tizennégy napon belül a Vevőnek joga van elállni vásárlási szándékától. Elállási szándékát a Natura Faktura Kft-hez (1116 Budapest Fehérvári út 120., vezető tisztségviselő: Szabóné Horváth Karola) címzett írásbeli nyilatkozatával gyakorolhatja, az alábbiakban meghatározott módokon:

 

  • postai úton a Natura Faktura Kft. székhelyére címzett levélben

  • e-mail-en (Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ) az eladónak küldött nyilatkozatával, mely e-mailnek tartalmaznia kell a Vevő saját kezű és pdf formában mentett kézírását.

A Vevő az elállási jog gyakorlásának napjától számított 14 napon belül köteles visszajuttatni az árut az eladónak. A Vevő jogszerű elállási joggyakorlása esetén nem köteles megtéríteni a tartós fogyasztási cikk/termék vásárlása esetében a terméknek azt az értékcsökkenését, amely ezen terméknek a fogyasztó által történt rendeltetésszerű használatának (rendeltetésszerű használatnak csak a termékre vonatkozó és ahhoz mellékelt használati utasításban foglaltak maradéktalan betartása minősül) a következménye, mely esetben nem köteles ezen termék használatáért díjat fizetni sem.

Elállás esetén a Natura Faktura Kft. köteles a termékért kifizetett vételárat visszafizetni a vásárlónak, legkésőbb a termék visszaszolgáltatást követő tizennégy napon belül. A termék visszajuttatásának költsége a vevőt terheli.

Az eladó bármilyen jognyilatkozatát a vevő által a rendeléskor megadott számlázási címre küldi meg, ettől eltérő címet a vevéő kifejezett írásbeli kérése alapján használhat az eladó.

 

Jelen dokumentumban nem szabályozott kérdésekkel kapcsolatban lásd:

45/2014. (II.26.) Kormányrendelet

Budapest, 2014. szeptember 16.

Böngéssz kényelmesen

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. További infók

Értettem

Bejelentkezés

Regisztráció